Bureau

Arc3, gestart in 2009, is een initiatief van Ad Liket, Harrie Aerts en Johan van Bree. Met meer dan 30 jaar ervaring in de architectenbranche zien wij “samenwerken” als een belangrijke succesfactor.

Arc3 besteed veel aandacht aan de bouwtechnische, functionele en bouwfysische aspecten van het bouwen, zonder daarbij vormgeving uit het oog te verliezen. De beheersing van de bouwkosten heeft bij ons eveneens hoge prioriteit. Wij realiseren woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten met een grote diversiteit in omvang en complexiteit, maar geen project is ons te groot of te klein.

Bij een complete opdracht voor de realisatie van een project verzorgen wij het ontwerp, tekenwerk en bouwmanagement. Daarnaast verzorgt Arc3 ook enkel het bouwkundig tekenwerk en/of bouwmanagement van externe projecten.

De doelstelling van Arc3 is het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product c.q. dienst in een goede prijs/kwaliteit verhouding binnen de vooraf afgesproken termijn.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met een “no-nonsense” mentaliteit, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we in een persoonlijk gesprek met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Torenallee 45
5617 BA  Eindhoven
T: 040 24 43 806
E: info@arc3.nl